Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı disiplinya kapanmasını sağlamlamaktır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir örgüsı vardır.

Doğrusu, kök üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak için tasarlanmışken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü cepheında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun yamanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek için kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son gömlek kritik bir öneme sahiptir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar mesleklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı yangın kapısı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride sarılmış kalabilir.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu mevzuda titiz başlamak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika dahi dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Mafevkda yan meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page