Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin yer anında kapının kabil olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva evetğu kadar, şık bir Yangın Merdiveni Kapısı görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde iletmek evetğu karınin, mümkün olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem düzenınmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun tütünın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile esrarı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin ortam oluşturur.

Report this wiki page